קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

סלרי תפוחים גרניטה

סלרי תפוחים גרניטה
סלרי תפוח גרניטה דורש בערך 5 שעות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 135 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם ואסאבי אבקת, שמן זית, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: סלרי תפוח גרניטה, סלרי תפוחים גרניטה, ו תפוח וסלרי גרניטה.

הוראות

1
שים vitaminutes כתוש c וסוכר במיכל 1 ליטר שיתאים תחת זרבובית של מסחטה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)1 1/2 כוסות טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
2
באמצעות מסחטה, מיץ תפוחים וסלרי לתוך מיכל. כפית את קצף ומערבבים עד הסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)1 1/2 כוסות טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
3
יוצקים לתוך 8-9 אינץ ' מרובע נירוסטה או זכוכית תבנית אפייה להקפיא עד קפוא חלקית, על 1 שעה. לגרד ומערבבים עם מזלג, ריסוק כל גושים. המשך להקפיא, גירוד פעם או פעמיים, עד קפוא באופן שווה, על 2 שעות יותר.
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
4
מערבבים יחד ווסאבי ומספיק מים כדי להפוך את רוטב pourable.
מרכיבים שתצטרך
ווסאביווסאבי
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5
לגרד granita כדי להאיר, ולאחר מכן לשרת זרועים קלות עם מלח ים לטפטף קלות עם שמן ורוטב wasabi.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
ווסאביווסאבי
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1
* ויטמין C (חומצה אסקורבית) זמין בצורת אבקה בבתי מרקחת ובחנויות מזון טבעי (עבור 1,000 מ " ג, להשתמש 1/2 כפית). זה ימנע ממיץ התפוחים להפוך לחום.· אין צורך להסיר עור או זרעים ממקלות תפוחים.* Granita יכול להתבצע 2 ימים קדימה ונשמר קפוא, מכוסה בניילון נצמד פעם קפוא. לגרד לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות