קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

סמוסה

סמוסה
ייתכן שסמוסה הוא רק המתאבן שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 212 קלוריות. מתכון טבעוני זה מגיש 4 . אם יש לכם בצל, מלח כשר, זנגביל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סמוסה דל שומן, סמוסה, ו סמוסה טורקיה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
חום 1/2 כף שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני, ולאחר מכן להוסיף את הכמון ואת זרעי חרדל. מבשלים 1 דקה או עד הזרעים מתחילים חום. מערבבים את הבצל ומטגנים 3 עד 4 דקות או עד מכרז. מערבבים בג ' ינג ' ר, אבקת קארי, ו 1/2 כפית מלח ומבשלים כ 45 שניות.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את תפוחי האדמה ומחית קלות עם מזלג. מערבבים את האפונה ואת המלח הנותר ומבשלים עד שהתערובת מחוממת, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
הסר מהתנור וקריר מעט.
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
5
מניחים גיליון 1 של בצק פילו על משטח שטוח ומברשת עם חלק מהשמן הנותר. למעלה עם גיליון אחר של פילו מברשת שוב עם השמן.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
חותכים את הבצק ל 6 ריבועים.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
7
מניחים 3 כפות נדיבות של תערובת תפוחי אדמה למרכז של כל ריבוע ולשטח מעט עם האצבעות. מקפלים את הבצק על תפוחי האדמה כאילו אתה עוטף חבילה; מברשת אותם עם יותר שמן ולהניח אותם בצד התפר על גיליון אפייה nonstick. חזור עם 5 ריבועי הבצק הנותרים. קח עוד 2 גיליונות של פילו ולחזור על התהליך כדי ליצור 6 חבילות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
8
אופים במשך 10 עד 12 דקות או עד השחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מגישים באופן מיידי.