סמוסה
ייתכן שסמוסה הוא רק המתאבן שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 212 קלוריות. מתכון טבעוני זה מגיש 4 . אם יש לכם בצל, מלח כשר, זנגביל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סמוסה דל שומן, סמוסה, ו סמוסה טורקיה (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1/2 כף שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני, ולאחר מכן להוסיף את הכמון ואת זרעי חרדל. מבשלים 1 דקה או עד הזרעים מתחילים חום. מערבבים את הבצל ומטגנים 3 עד 4 דקות או עד מכרז. מערבבים בג ' ינג ' ר, אבקת קארי, ו 1/2 כפית מלח ומבשלים כ 45 שניות.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומחית קלות עם מזלג. מערבבים את האפונה ואת המלח הנותר ומבשלים עד שהתערובת מחוממת, 3 עד 4 דקות.
מניחים גיליון 1 של בצק פילו על משטח שטוח ומברשת עם חלק מהשמן הנותר. למעלה עם גיליון אחר של פילו מברשת שוב עם השמן.
חותכים את הבצק ל 6 ריבועים.
מניחים 3 כפות נדיבות של תערובת תפוחי אדמה למרכז של כל ריבוע ולשטח מעט עם האצבעות. מקפלים את הבצק על תפוחי האדמה כאילו אתה עוטף חבילה; מברשת אותם עם יותר שמן ולהניח אותם בצד התפר על גיליון אפייה nonstick. חזור עם 5 ריבועי הבצק הנותרים. קח עוד 2 גיליונות של פילו ולחזור על התהליך כדי ליצור 6 חבילות יותר.
אופים במשך 10 עד 12 דקות או עד השחמה קלה.