סמוסה תפוחי אדמה ואפונה דורשת מסביב 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 298 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. אתה מקבל מתאבן שמגיש 8. 28 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש שעועית ירוקה, שמן, זנגביל cm חתיכה, צ'ילי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ותפריט טבעוני. , שהוא מוצק. נסו סמוסה אפונה ירוקה (Hare Mutter Ki Samosa), סמוסה תפוחי אדמה, ו סמוסה תפוחי אדמה פיקנטי (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את הבצק, מוסיפים את השמן לקמח עם 100 מ " ל מים חמים ומערבבים כדי ליצור בצק. ללוש בקצרה ולהשאיר לנוח במשך 30 דקות.
מטגנים את הבצל, שום, זנגביל וצ ' ילי יחד 2 כפות שמן במשך 1 דקות, ולאחר מכן מוסיפים את תפוחי האדמה. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד תפוחי האדמה מבושלים דרך להוסיף קצת מים אם הם מתחילים לדבוק.
מוסיפים את האפונה או השעועית ומבשלים עד למכרז, ואז מערבבים בכוסברה, מתבלים היטב ומשאירים להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
תוספות, אופציונלי
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
4
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מחלקים את הבצק ל 8 כדורים. אחד אחד, לגלגל כל כדור לתוך מעגל דק, ואז חצי לעשות 2 חצי עיגולים. השתמש באצבע שלך כדי לצחצח קצת מים לאורך הקצוות הישרים. החזק אחד ולהביא את הפינות 2 יחד, באמצעות היד שלך כמו כוס, לאטום לאורך הקצה הישר כדי ליצור קונוסים.
ניתן לזווג את סמוסה עם רוזה מבעבעת ויין מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Ruffino Sparkling rosé (פיצול). יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 8 דולר.