סמפלר המנה האחרונה: גבינות איטלקיות, פרוסות שומר וטבעות הדר עם ברנדי
המתכון סמפלר הקורס האחרון: גבינות איטלקיות, פרוס שומר וטבעות הדר עם ברנדי מוכן תוך כ 5 דקות, והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן וקמאיות ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 365 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אגס עור, gorgonzola, parmigiano-רג'יאנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סמפלר המנה האחרונה: גבינות איטלקיות, פרוסות שומר וטבעות הדר עם ברנדי, שומר פרוס סלק עם שרימפס, ו שיפודי סלמון עם ויניגרט שומר פרוס (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים את 3 הגבינות על לוח גדול או מגש. הפקורינו עשוי להיות פרוס. הפרמזן צריך סכין גבינה קטנה וחדה כדי להתפורר. Gorgonzola יצטרך מפשק. פרוס אגס ולהגדיר אותו לאורך צד Gorgonzola להתפשטות. מסדרים את הענבים בקבוצות קטנות סביב הגבינות. מסדרים את פרוסות שומר ליד פרמזן וגבינות פקורינו. חותכים תפוזים שלמים לדיסקים ומסדרים אותם על צלחת רדודה. טבול את פרוסות התפוז עם ברנדי ומגיש עם קורס גבינה. השתמש 1 jigger של ברנדי עבור כל תפוז פרוס. כדי לאכול את התפוזים, לקרוע את העור ו" לגלגל " כל פרוסה. קל. טעים.