סתיו ירקות Ragout עם Polentan רך נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 323 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא גזר לבן, פלפל, שום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סתיו ירקות Ragout, רגאוט ירקות קלוי עם פולנטה, ו סמרטוט סתיו.
הוראות
1
מיון שעועית עבור פסולת, ולאחר מכן לשטוף. במחבת 5-6 ליטר מעל חום גבוה, להביא שעועית וכ 2 ליטרים מים לרתיחה. כיסוי, להרתיח במשך 2 דקות, ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
2
בואו לעמוד לפחות 2 עד 4 שעות.
3
מסננים שעועית, לשטוף, לחזור למחבת, ולהוסיף 2 ליטרים מים. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, מכסים, מפחיתים חום כדי לשמור על רתיחה, ומבשלים עד שעועית מכרז לנשוך, כ 40 דקות.
מוסיפים בצל, גזר לבן, סקווש, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל; מערבבים את המעיל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
7
תערובת מורחת בשכבות בודדות בשתי מחבתות אפייה 12 על 15 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
8
אופים בתנור רגיל או הסעה במשך 15 דקות. מערבבים עם מרית רחבה ואופים עד ירקות רכים כאשר פירסינג, 10 עד 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
9
לשטוף כרוב וקרע עלים מן הצלעות במרכז; להשליך צלעות וגבעולים. במחבת 6-8 ליטר מעל חום גבוה, להביא כ 2 ליטרים מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיפים עלי כרוב ומבשלים, חשופים, עד מכרז לנשוך, 2 עד 3 דקות. הרם החוצה עם כפית מחוררת לטבול במים קרים עד מגניב.
מרכיבים שתצטרך
11
מסננים וקוצצים גס.
12
במחבת בת 6 עד 8 ליטר מעל חום גבוה, לשלב שעועית, 4 כוסות שמורות שעועית בישול נוזלי (ראה הערות), ירקות קלויים, עגבניות עם המיצים שלהם, וזיתים. התאם חום כדי לשמור על מבשלים ומבשלים במשך 15 דקות כדי למזג טעמים.
מרכיבים שתצטרך
13
מוסיפים כרוב ומבשלים לחום, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
14
מוסיפים מלח ופלפל נוספים לפי הטעם. תל פולנטה על צלחות ארוחת ערב או בקערות רדודות וראגו ירקות מצקת על פולנטה.