סמרטוט סתיו
רגאוט סתיו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 323 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. לכו לחנות ותרימו נורת שומר, פלפל, נקניקיית עוף תפוחים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו סתיו ירקות Ragout, סמרטוט סתיו עם ירקות קלויים, ו סמרטוט ירקות סתיו עם פולנטה רכה (מתכונים דומים).
הוראות
ב מחבת nonstick 12 אינץ', שמן חום על חום בינוני. מבשלים בצל בשמן 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד רך.
מוסיף את הסקווש ושומר. מבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד שומר הוא חום זהוב.
חותכים כל נקניק במחצית לאורכו, ואז לחתיכות 1/2 אינץ'.
מוסיפים נקניק ומרק לתערובת סקווש.
חום לרתיחה; להפחית את החום לנמוך. כיסוי; לבשל 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד ירקות רכים.
מערבבים שעועית, מרווה קצוצה, מלח ופלפל. מבשלים 2 עד 3 דקות יותר או עד מחומם היטב.