סן פרנסיסקו Cioppino עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 349 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו בשר סרטנים, מרק דגים, צדפות בקליפה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכונים דומים: San Francisco Cioppino, Cioppino בסגנון סן פרנסיסקו, ו סקיני סן פרנסיסקו CIOPPINO.
הוראות
1
בתנור הולנדי 5 ליטר, שמן חום מעל חום בינוני גבוה. מבשלים בצל, שום ופטרוזיליה בשמן 3 עד 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בצל הם פריך במכרז.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
מערבבים עגבניות שלמות ומבושלות, רוטב עגבניות, יין, בזיליקום ופלפל, פירוק עגבניות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מבושלות
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
8 (U-12) שרימפס
1 בצל אדום, קוביות קטנות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
חום לרתיחה; להפחית את החום לנמוך. מבשלים חשפו 10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
4
חזור לרתיחה. מערבבים צדפות הליבוט; לכסות ומבשלים מעל חום בינוני 4 עד 6 דקות או עד צדפה קליפות לפתוח פתיתי דגים בקלות עם מזלג. מערבבים שרימפס; כיסוי ומבשלים עד שרימפס הם ורודים ומוצקים.
מרכיבים שתצטרך
הליבוט
1 כף מרסלה יבשה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
5
מערבבים בשר סרטנים. מבשלים חשפו כ 5 דקות או עד מחומם היטב.
מרכיבים שתצטרך
בשר סרטנים
6
מגישים עם לחם לטבול לתוך מרק.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה