סנאפר yellowtail מצופה אגוז עם רוטב מנגו חמאה
סנאפר צהוב זנב אגוז מצופה ברוטב מנגו חמאה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 767 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לכם פלפל, קמח, אגוזי מקדמיה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב panko אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בראוני מצופה פאנקו כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו Snapper Yellowtail מצופה תפוחי אדמה, סנאפר צהוב זנב מושחר עם סלסה מנגו, ו סנאפר אגוז מקדמיה מצופה בחמאת מנגו ליים (מתכונים דומים).
הוראות
Pulse אגוזים במעבד מזון עד הקרקע דק.
להוסיף panko, ודופק עד בשילוב.
מניחים תערובת בקערה רדודה.
להקציף ביצה בקערה בינונית.
מפזרים דגים עם מלח ופלפל. לדלות בקמח, לנער את עודף, ולטבול בביצה. לדלות דגים בתערובת אגוז, ציפוי לחלוטין.
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה, כבדה על חום בינוני.
להוסיף 2 פילה; לבשל 3 דקות בכל צד או עד הזהב. (אם אגוזים חום מהר מדי, להפחית את החום.) חזור עם הנותרים 2 כפות שמן ודגים. מחלקים אורז ופילה דגים בין 4 צלחות הגשה. למעלה עם רוטב מנגו-חמאה, ומפזרים בצל ירוק.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 99 דולר לבקבוק.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס