סנאפר אדום Cajun
סנאפר אדום Cajun עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 230 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל קאיין טחון, אבקת בצל, פילה סנאפר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. מתכונים דומים: סנאפר אדום, שרימפס, וסביצ'ה אבטיח, פילה Cajun-מצופה סנאפר, ו סנאפר Cajun ושרימפס על גרגירי גבינת צ'דר בייקון עם קולי פלפל אדום.
הוראות
על פיסת נייר שעווה גדולה, לערבב יחד פפריקה, פלפל קאיין, פלפל שחור, אבקת בצל, טימין, בזיליקום, אבקת שום, אורגנו.
בסיר קטן, מעל חום בינוני, להמס חמאה או מרגרינה עם שמן.
מברישים את שני הצדדים של פילה סנאפר עם תערובת החמאה, שומרים את תערובת החמאה הנותרת. מעיל שני הצדדים של הפילה עם תיבול-תערובת.
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום גבוה עד טיפת מים רוחשת על זה.
טפטוף חצי מתערובת החמאה-שמן הנותרת בצד אחד של פילה דגים.
מניחים פילה בצד חמאה למטה במחבת. מבשלים מעל חום גבוה עד הדג הוא השחמה עמוקה, על 5 דקות.
טפטוף שנותר חמאה-תערובת על הדגים ולהפוך את הדגים. מבשלים עד דגים הוא השחמה פתיתים כאשר נבדק עם מזלג, על 5 דקות יותר. מתבלים לפי הטעם במלח.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קפוסלדו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.