צריך ללא גלוטן, ללא חלב, ומנה עיקרית 30? סנאפר אדום ולח צלוי עם עגבניות, בזיליקום ואורגנו יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 504 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם סנאפר, שמן זית, לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו סנאפר עם עגבניות ענבים קלויות, שום ובזיליקום, סול עם בזיליקום, עגבניות ואורגנו, ו בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
דברים ומבשלים את סנאפר: מחממים את התנור ל 325 מעלות F. אם הסנפירים עדיין על הדגים, להשתמש במספריים מטבח לחתוך אותם (הם פשוט להתפרק כאשר מבושל).
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד, חבילה אחת, צ'וריסו, פרוס דק מאוד בזווית, משוך משם כל מעטפת רופפת
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבח
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מפזרים הן את החלק הפנימי והן את החלק החיצוני של הדג בנדיבות מלח ופלפל. ממלאים את החלל עם 1/4 כפית פלפל אדום מרוסק, עלי בזיליקום שלמים, ספריגים אורגנו, שום ופרוסות לימון.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פפרונצ'יני, לקישוט
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ממתק תמנון בריט
4
באמצעות מחבת גדולה מאוד (14 אינץ') לטגן או מחבת קלייה קטנה (בטוח לתנור) מחממים כ -2 כפות שמן זית על אש בינונית-גבוהה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מוסיפים את הדגים ומבשלים עד משחימים היטב בצד אחד, 3 עד 4 דקות. הפוך את הדג-השתמש במרית גדולה לתפוס את הזנב אם זה לא חם מדי-ומבשל בצד השני עד השחמה היטב, על 2 דקות. קח את הדגים מהמחבת ולהשתמש מגבות נייר צמר גפן כדי לנגב את המחבת נקי של השמן.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוף
1
מוסיפים עוד כף שמן זית למחבת, קמצוץ של פתיתי פלפל אדום, עגבניות, תפוחי אדמה, אורגנו קצוץ וקמצוץ מלח ומבשלים עד שהעגבניות מתחילות לאבד חלק מהנוזל שלהם, כ -3 דקות. להחזיר את הדגים למחבת, להניח אותו על גבי הירקות ולטפטף על כף שמן זית על זה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
ממתק תמנון בריט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את מרק העוף למחבת וסוחטים את חצי הלימון הנותר לרוטב במחבת. מבשלים על הכיריים עוד 3 עד 4 דקות, משפילים את הדגים ברוטב ומזיזים חלק מהעגבניות ותפוחי האדמה במחבת על גבי הדג.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
עצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
סיים לבשל את הדגים במחבת בטוחה בתנור 18 עד 19 דקות. (כדי לבדוק את doneness, לדחוף את הראש למטה בעדינות באזור בין האף לבין החלק העליון של הראש; כאשר הראש בקלות זז הרחק האחורי של הצוואר, הוא מוכן.)
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
1
הסר את הדג מהתנור ומעביר אותו בזהירות לצלחת צדדית, שופך כל נוזל בחלל שלו בחזרה למחבת, ולשמור על הדגים חמים. החזירו את המחבת לתנור בחום בינוני ובישלו את הרוטב והירקות לדקה או שתיים כדי לרכז את הטעמים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
עצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים עוד כף שמן זית למחבת, בזיליקום קצוץ ומתבלים במלח ופלפל נוספים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
יוצקים את הרוטב והירקות על הדגים ומגישים, באמצעות כף גדולה כדי להסיר מנות מהדגים. (אל תשכח להפוך אותו כדי לאכול מהצד השני!)
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.