סנאפר אדום ולח צלוי עם עגבניות, בזיליקום ואורגנו
צריך ללא גלוטן, ללא חלב, ומנה עיקרית 30? סנאפר אדום ולח צלוי עם עגבניות, בזיליקום ואורגנו יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 504 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם סנאפר, שמן זית, לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו סנאפר עם עגבניות ענבים קלויות, שום ובזיליקום, סול עם בזיליקום, עגבניות ואורגנו, ו בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
דברים ומבשלים את סנאפר: מחממים את התנור ל 325 מעלות F. אם הסנפירים עדיין על הדגים, להשתמש במספריים מטבח לחתוך אותם (הם פשוט להתפרק כאשר מבושל).
מפזרים הן את החלק הפנימי והן את החלק החיצוני של הדג בנדיבות מלח ופלפל. ממלאים את החלל עם 1/4 כפית פלפל אדום מרוסק, עלי בזיליקום שלמים, ספריגים אורגנו, שום ופרוסות לימון.
באמצעות מחבת גדולה מאוד (14 אינץ') לטגן או מחבת קלייה קטנה (בטוח לתנור) מחממים כ -2 כפות שמן זית על אש בינונית-גבוהה עד לעישון.
מוסיפים את הדגים ומבשלים עד משחימים היטב בצד אחד, 3 עד 4 דקות. הפוך את הדג-השתמש במרית גדולה לתפוס את הזנב אם זה לא חם מדי-ומבשל בצד השני עד השחמה היטב, על 2 דקות. קח את הדגים מהמחבת ולהשתמש מגבות נייר צמר גפן כדי לנגב את המחבת נקי של השמן.
מוסיפים עוד כף שמן זית למחבת, קמצוץ של פתיתי פלפל אדום, עגבניות, תפוחי אדמה, אורגנו קצוץ וקמצוץ מלח ומבשלים עד שהעגבניות מתחילות לאבד חלק מהנוזל שלהם, כ -3 דקות. להחזיר את הדגים למחבת, להניח אותו על גבי הירקות ולטפטף על כף שמן זית על זה.
מוסיפים את מרק העוף למחבת וסוחטים את חצי הלימון הנותר לרוטב במחבת. מבשלים על הכיריים עוד 3 עד 4 דקות, משפילים את הדגים ברוטב ומזיזים חלק מהעגבניות ותפוחי האדמה במחבת על גבי הדג.
סיים לבשל את הדגים במחבת בטוחה בתנור 18 עד 19 דקות. (כדי לבדוק את doneness, לדחוף את הראש למטה בעדינות באזור בין האף לבין החלק העליון של הראש; כאשר הראש בקלות זז הרחק האחורי של הצוואר, הוא מוכן.)
הסר את הדג מהתנור ומעביר אותו בזהירות לצלחת צדדית, שופך כל נוזל בחלל שלו בחזרה למחבת, ולשמור על הדגים חמים. החזירו את המחבת לתנור בחום בינוני ובישלו את הרוטב והירקות לדקה או שתיים כדי לרכז את הטעמים.
מוסיפים עוד כף שמן זית למחבת, בזיליקום קצוץ ומתבלים במלח ופלפל נוספים במידת הצורך.
יוצקים את הרוטב והירקות על הדגים ומגישים, באמצעות כף גדולה כדי להסיר מנות מהדגים. (אל תשכח להפוך אותו כדי לאכול מהצד השני!)
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.