סנאפר אדום מאודה עם פטריות וג'ינג'ר נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 627 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך אורז דביק ריחני, ממרח מיסו, זנגביל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: סנאפר אדום מאודה עם זנגביל טרי מתכון ליים, דגים מאודים עם בשר חזיר, פטריות, זנגביל, שום & בצל ירוק, ו סנאפר אדום, שרימפס, וסביצ'ה אבטיח.
הוראות
1
במעבד מזון מיני, לשלב את הבצל הירוק עם צ ' ילי, עשב לימון, זנגביל ו 1/2 כפית מלח. תהליך כדי להדביק.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר ג
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
2
בסיר בינוני, מחממים את שמן הירקות עד מנצנץ. מערבבים את הדבק בצל ירוק ולהסיר מהחום. מערבבים במיסו, רוטב דגים, טרגון וגרידת תפוזים.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
גרידה כתומה
רוטב דגים
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
מיסו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
תדליק גריל.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
4
מניחים שני גיליונות 20 על 26 אינץ ' של רדיד כבד חובה על משטח עבודה.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
טפטף את נייר הכסף בשמן זית לפזר עם שאלוט. סדר חמש של פילה סנאפר במרכז כל פיסת נייר.
מרכיבים שתצטרך
פילה סנאפר
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
שאלוט, מגורר או טחון
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
לטפטף את הפילה עם היין הלבן ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
(צינור גדול)
7
מורחים את scallions-הדבק miso על פילה העליון עם פטריות edamame, אם משתמשים. מקפלים את הצדדים של רדיד ולאטום את המנות.
מרכיבים שתצטרך
מיסו
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
8
מניחים את החבילות על הגריל ואדים על אש בינונית במשך כ 15 דקות, עד החבילות מתנפחות והמיצים בפנים מבעבעים במרץ.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
9
מעבירים את הדגים והירקות לצלחות. כפית את מיצי הבישול על גבי ומגישים עם אורז דביק ריחני.
מרכיבים שתצטרך
אורז דביק
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. כרם טנגנט פרגון פינו גרי עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.