סנאפר אדום מבושל במלח בטעם טימין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סנאפר אדום מבושל במלח טימין בטעם. והוא יספק כ 1 מנות. מנה זו מכילה סביב 100 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 492 קלוריות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח ים גס, חלבוני ביצה, קורנית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלבונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג בננה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. 21 אדם התרשמו מתכון זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סנאפר אדום, שרימפס, וסביצ'ה אבטיח, מלח מתובל בטעם, ו סנאפר אדום במלח (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ב 400 F.In קערה, לשלב את החלבונים ביצה, טימין ומלח.קח צלחת אפייה ולהוסיף מיטה של הכנת מלח זה בתחתית.
הנח את הדג למעלה. לכסות אותו לחלוטין עם שאר המלח.
הסר מהתנור ולתת מגניב במשך 5 דקות לפני שבירת קרום המלח. הבשר של הדג צריך להיות רך מאוד. לאכול כפי שהוא, או עם קורטוב של שמן זית, ותפוחי אדמה מאודים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.