סנאפר אדום מטוגן עם חמאת צ'יפוטלה
סנאפר אדום מטוגן עם חמאת צ'יפוטלה הוא pescatarian ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 403 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סנאפר, מלח, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. וזה די טוב. נסו סנאפר אדום מטוגן עם חמאת צ'יפוטלה, סנאפר אפוי עם חמאת צ'יפוטלה, ו סנאפר אדום, שרימפס, וסביצ'ה אבטיח (מתכונים דומים).
הוראות
מחית יחד חמאה, צ ' יפוטלס לפי הטעם, רוטב אדובו, ומלח עם מזלג עד מעורבב.
לטפוח דגים יבש לחתוך כל פילה חצי לרוחב, ואז מתבלים עם מלח ופלפל.
מורחים קמח על צלחת ודגים לדלות, לדפוק את עודף.
חום 1 1/2 כפות שמן במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז דגים panfry, צד העור עד הראשון, בקבוצות, מתהפך פעם אחת, עד השחמה ורק מבושל דרך, 4 עד 6 דקות.
להעביר כמו מבושל עם מרית מחוררת לצלחות ולהוסיף שמן יותר למחבת לפי הצורך. דגים מובילים עם כמויות של חמאת צ ' יפוטלה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Santi Sortesele פינו Grigio עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.