סנאפר אדום מטוגן עם חמאת צ'יפוטלה
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לכם מלח, קמח, סנאפר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 12 דקות. נסו סנאפר אפוי עם חמאת צ'יפוטלה, סנאפר אדום, שרימפס, וסביצ'ה אבטיח, ו פורל מטוגן ברוטב חמאת פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
מחית יחד חמאה, צ ' יפוטלס לפי הטעם, רוטב אדובו, ומלח עם מזלג עד מעורבב.
לטפוח דגים יבש לחתוך כל פילה חצי לרוחב, ואז מתבלים עם מלח ופלפל.
מורחים קמח על צלחת ודגים לדלות, לדפוק את עודף.
חום 1 1/2 כפות שמן במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז דגים panfry, צד העור עד הראשון, בקבוצות, מתהפך פעם אחת, עד השחמה ורק מבושל דרך, 4 עד 6 דקות.
להעביר כמו מבושל עם מרית מחוררת לצלחות ולהוסיף שמן יותר למחבת לפי הצורך. דגים מובילים עם כמויות של חמאת צ ' יפוטלה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.