סנאפר אדום מעל תרד מוקפץ ועגבניות
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? סנאפר אדום מעל תרד מוקפץ ועגבניות יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 264 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פילה סנאפר, רוטב, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב טריזי לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בקלאווה מגולגלת כקינוח. נסו סנאפר מוקפץ עם עגבניות שזיף ותרד, סנאפר מוקפץ עם עגבניות שזיף ותרד, ו סנאפר מוקפץ על תרד נבול עם חמאת זינפנדל מחושלת (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חרדל ורוטב, ערבוב עם מקצף.
מסדרים דגים, צד העור למטה, על גיליון אפייה מצופה בנייר כסף מצופה ספריי בישול.
מברשת חצי תערובת חרדל על דגים. דגים מטגנים 8 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
בעוד דגים מבשלים, לשלב בצל ותערובת חרדל שנותר במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני. לכסות ולבשל 2 דקות.
מוסיפים חצי תרד; מכסים ומבשלים 1 דקה או עד wilts תרד.
להוסיף תרד ועגבניה הנותרים; לכסות ולבשל 1 דקה או עד wilts תרד. מערבבים היטב לשלב.
מגישים דגים על תערובת תרד; לשרת עם טריזי לימון.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.