סנאפר אדום שלם בגריל עם מלח ים ותערובת אורגנו טרי ותבליט זית שחור וגבינת פטה
אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי . אם יש בידכם פלפל, חטיף, חטיף ועוד כמה מרכיבים, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 90% . הציון הזה אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סנאפר עם קרום מלח עם תפוז דם ומפרץ , טפנד שום אורגנו זית , ושייק מלח ים קרמל שוקולד .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים גריל לחום בינוני גבוה. בעזרת סכין שף יוצרים חריצים בכל צד של הדג.
מניחים כמה פרוסות לימון, וכמה ענפים מהאורגנו בכל אחד מהחללים.
מברישים את הדג בשמן זית, ומתבלים במלח ופלפל.
מניחים את הדג על הגריל וצולים עד להזהבה, כ-6 דקות. הופכים בזהירות את הדג וממשיכים לצלות במשך 6 עד 8 דקות או עד שהוא רק מוכן.
מוציאים ומפזרים על הדגים מלח ים, אורגנו קצוץ ושמן זית.
מערבבים בקערה את הזיתים, הפטה ומיץ הלימון, מוסיפים את שמן הזית ומתבלים במלח ופלפל. מקפלים בזהירות את החומרים יחד.