סנאפר אדום שלם בגריל עם רוטב חריף הדרים-ג'ינג'ר
סנאפר אדום שלם בגריל עם רוטב הדרים-ג'ינג'ר חם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 529 קלוריות, 94 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב ופסקאטרי מגיש 4 . זה מושלם עבור הרביעי ביולי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו סנאפר, שמן זית, ג'ינג'ר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 86%. נסו סטייקי טונה בגריל עם רוטב הדרים-ג'ינג'ר, סנאפר אדום, שרימפס וסביצ'ה אבטיח, ו סנאפר בגריל עם רוטב צלפים (מתכונים דומים).
הוראות
להכנת רוטב, שלבו את 10 המרכיבים הראשונים; מניחים בצד.
להכנת דגים, קלעו כל דג עם 3 חתכים אלכסוניים משני הצדדים.
מברישים מחוץ לדגים באופן שווה בשמן זית.
מפזרים מלח כשר ופלפל שחור. מוסיפים פרוסות לימון ושום לחתכים.
מניחים את כל פרוסות הלימון שנותרו בכל חלל דגים. מעיל מחוץ לדגים בתרסיס בישול.
מקום דגים על גריל מתלה; גריל 40 דקות או עד דגי פתיתי בקלות כאשר נבדק עם מזלג. (דגים לא צריך להיות מופעל.)
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות את מארק ווסט פינו גריגיו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריגיו]()
מארק ווסט פינו גריגיו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדרים בגימור עדין, נקי ומתמשך.נסה לזווג עם פיש אנד צ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.