סנאפר אפוי & סלסה טרופית
גשו לסופר וקנו מנגו, אננס פילה, פילה סנאפר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו סנאפר אדום בגריל עם סלסה פירות טרופיים, דגים אפויים פריכים עם סלסה טרופית, ו סנאפר אדום עם סלסה הדר (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים סלסה, אננס ומנגו.
מניחים תרד באופן שווה בתבנית אפייה 13x9 אינץ'; למעלה עם פילה. כף 2 כף. של תערובת סלסה על כל פילה; לכסות בנייר כסף. הניחו בצד את תערובת הסלסה הנותרת להגשה עם דגים.
אופים ב 232° במשך 15 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מגישים עם תערובת סלסה שמורה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 99 דולר.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס