סנאפר אפוי קריאולית
סנאפר אפוי קריאולי דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 228 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן זית, שיני שום, פילה סנאפר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, עם כפית נסו סנאפר אדום קריאולי, סנאפר קריאולי בגריל, ו סנאפר אדום גריל במרינדה קריאולית (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה. פלפל חריף, סלרי, בצל, טימין 5 דקות או עד בצל רק מתחיל חום. מערבבים עגבניות ו -3 המרכיבים הבאים. מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 2 דקות.
הסר מהחום. מערבבים ברוטב חריף.
מסדרים דגים בשכבה אחת בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול.
מפזרים עם תיבול קריאולי, העליון עם ירקות.
אופים ב 400 במשך 15 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.