קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

סנאפר בגריל עם סלט עשבי תיבול

סנאפר בגריל עם סלט עשבי תיבול
סנאפר בגריל עם סלט עשבי תיבול הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 1516 קלוריות, 296 גר' של חלבון, ו 36 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %61 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו פרחים אכילים, מיץ לימון, עלי בזיליקום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו סנאפר פאן-גריל עם סלט פסטה Orzo, סנאפר אדום מצופה עשב, ו סנאפר מצופת עשב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים גריל.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
2
דגים נקיים ומעיים, להסיר סנפירים העליון והתחתון, בקנה מידה ולהסיר זימים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סולם מטבחסולם מטבח
3
מברשת עם 1 כף שמן זית ומניחים על גריל ומבשלים עד לסיום, על 20 עד 25 דקות, הופך פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
4
בינתיים, לזרוק עשבי תיבול ופרחים לקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5
מוסיפים 2 כפות שמן זית, גרידת לימון ומיץ ומלח ופלפל לפי הטעם. לזרוק ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
6
כאשר הדגים נעשים, להסיר צלחת הגשה, מקשטים עם סלט עשבי תיבול ומגישים עם שמן ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות לשגשג פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
לשגשג פינו גריג ' יו
לשגשג פינו גריג ' יו