קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

סנאפר וסרטן מתובל עם ליים-כוסברה מרק

סנאפר וסרטן מתובל עם ליים-כוסברה מרק
סנאפר וסרטן מתובל עם מרק כוסברה לימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 350 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סלרי, פילה סנאפר, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הכוכב אניס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיני סטאר-עוגיות אניס כקינוח. נסו עוגות סרטנים מתובל עם לימון וליים aïoli, סנאפר מרק Habanero, ו סנאפר במרק עגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים את החמאה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיף את הבצל, סלרי, שום וג ' ינג ' ר ומבשלים על חום מתון עד מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מוסיפים את זרעי כוסברה, פלפל אדום מרוסק, הל, אניס כוכב, פלפל, כוסברה ובזיליקום ספריגים ועלי סיד ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
עלי לייםעלי ליים
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
4
מוסיפים את היין ומבשלים על חום מתון עד מופחת בחצי, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים את רוטב הדגים, מיץ לימון ומים ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום נמוך בינוני במשך 15 דקות. מסננים את המרק לסיר קטן, מתבלים במלח; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
6
במחבת קטנה, לשלב את כמון, הל, כוסברה, שומר וכוכב אניס וטוסט על חום גבוה בינוני עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
להעביר מטחנת תבלין ולתת מגניב, ואז לטחון לאבקה בסדר.
8
במחבת בינונית, מחממים 2 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך רק מתחיל חום, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
10
מוסיפים את התבלינים הקרקע ומבשלים על אש נמוכה במשך 1 דקה. מקפלים את בשר סרטנים, כוסברה ומיצי לימון וליים ולהסיר מהחום. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
בשר סרטניםבשר סרטנים
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
11
בכל אחד 2 מחבת nonstick גדול, חום 1 1/2 כפות של השמן הנותר עד מנצנץ. מתבלים את הסנאפר עם מלח ופלפל; מוסיפים למחבת, העור בצד למטה. מבשלים על חום גבוה, בעדינות רועד המחבת, עד העור הוא חום זהוב פריך, 5 דקות. הפוך את הפילה ומבשל עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3/4 פאונד, חבילה אחת, צ'וריסו, פרוס דק מאוד בזווית, משוך משם כל מעטפת רופפת3/4 פאונד, חבילה אחת, צ'וריסו, פרוס דק מאוד בזווית, משוך משם כל מעטפת רופפת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
תלולית תערובת סרטן מתובל בקערות רדודות מחוממות העליון עם פילה סנאפר, צד העור למעלה. כפית את המרק מסביב ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
פילה סנאפרפילה סנאפר
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
סרטןסרטן
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o

מרכיבים

591 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב דגים אסייתירוטב דגים אסייתי2גבעולי בזיליקוםגבעולי בזיליקום0חתיכות טופי הית' ברפלפל שחורפלפל שחור6תרמילי הל, כתושתרמילי הל, כתוש1צלע קטנהצלע סלרי קטנה, פרוסה דקצלע סלרי קטנה, פרוסה דק22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסכוסברה קצוצהכוסברה קצוצה10עלי כוסברהעלי כוסברה0חתיכות טופי הית' ברזרעי כוסברהזרעי כוסברה1אוראו ממולאים כפוליםזרעי כוסברהזרעי כוסברה1חתיכות טופי הית' ברפלפל אדום מרוסקפלפל אדום מרוסק2חתיכות טופי הית' בר3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'1181 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש0חתיכות טופי הית' ברפירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים11 אינץ חתיכת זנגביל טרי, מרוסק1 אינץ חתיכת זנגביל טרי, מרוסק2שיני שום, מרוסקותשיני שום, מרוסקות2עלי ליים כפיר (ראה הערה)עלי ליים כפיר (ראה הערה)6שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסמיץ לימון טרימיץ לימון טרי591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ ליים טרימיץ ליים טרי22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסמיץ ליים טרימיץ ליים טרי227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בשר סרטן גוש, הרים מעלבשר סרטן גוש, הרים מעל1בצל, פרוס דקבצל, פרוס דק1קטןבצל אדום, קצוץ דקבצל אדום, קצוץ דק850חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פילה סנאפר אדוםפילה סנאפר אדום6שרימפס וורידיםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי1אוראו ממולאים כפוליםזרעי הל (מ 12 תרמילים)זרעי הל (מ 12 תרמילים)1כוכב תרמיל אניסכוכב תרמיל אניס1כוכב תרמיל אניס, שבורכוכב תרמיל אניס, שבור11 כף אורגנו מיובשחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח52 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים4731 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 99 דולר לבקבוק.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס