סנאפר ים תיכוני אפוי
. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. וזה אדיר. נסו סנאפר אדום אפוי ברוטב עגבניות ים תיכוני, סנאפר אדום עם ראגו ים תיכוני, ו סנאפר אדום בסגנון ים תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 425 מעלות F. לרסס צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' עם תרסיס בישול לא מקל.
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל, שום ואורגנו; לטגן 2 דקות.
מוסיפים עגבניות חתוכות לקוביות עם מיץ וזיתים שחורים; מביאים לרתיחה.
מניחים דגים בתבנית אפייה מוכנה; מתבלים את שני הצדדים במלח ופלפל. תערובת עגבניות כפית על דגים.
אופים 10 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
הסר מהתנור; מפזרים פטה ופטרוזיליה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Chehalem 3 יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
![Chehalem 3 כרם פינו גרי]()
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.