סנאפר כבש עם טעמים איטלקיים
מתכון בשר כבש סנאפר עם טעמים איטלקיים מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה זו מכילה כ 70 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 417 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם אורגנו, פטרוזיליה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. עם כפית ציון של 87% המנה הזאת מעולה. נסו הטוב ביותר של טעמים איטלקיים במנה פשוטה: רוטב עגבניות פינולו, סנאפר עם סלסה איטלקית חמה, ו קארי הכבש של אמא (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך 2 (1/2 אינץ ' עמוק) חתכים אלכסוניים בכל צד של דגים. מסדרים דגים בצלחת רדודה גדולה.
מערבבים מיץ לימון ושאר החומרים. מניחים בצד חצי תערובת כדי לשמש רוטב עם דגים.
מברשת בתוך כל דג עם 1 כף תערובת לימון.
יוצקים את התערובת הנותרת על דגים. מכסים ומקררים 30 דקות, הופכים דגים פעם אחת.
הסר דגים מן המרינדה,הזמנת מרינדה; מקום דגים 2 סלים גריל משומנים קלות.
גריל, מכוסה מכסה גריל, מעל חום גבוה (400 עד 50
15 עד 17 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים עם מזלג, מתבלים לעתים קרובות עם מרינדה שמורה. על מגש הגשה, לתחוב פטרוזיליה ואורגנו סביב דגים ולהקיף עם טריזי לימון, אם תרצה בכך.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות לשגשג פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו