סנאפר כל קלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סנאפר שלם קלוי. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 47 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 266 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם מיץ ליים, סנאפר, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. עם כפית ציון של 84% המנה הזאת מעולה. נסו סנאפר אדום קלוי, סנאפר אדום שלם צלוי, ו סנאפר כל קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
להבקיע עור של דגים בדפוס יהלום. כדי להכין מרינדה סנאפר, לשלב 1 כוס מיץ ליים, מים, מיץ תפוזים, ו 1 כף מלח בשקית פלסטיק גדולה במיוחד.
מוסיפים דגים; חותם ומרינדה במקרר 20 דקות, הופך את התיק פעם אחת.
הסר סנאפר מן התיק; להשליך מרינדה.
כדי להכין לשפשף תבלין, לשלב בצל ירוק ואת המרכיבים הבאים 9 (בצל ירוק דרך שיני שום) במעבד מזון או בלנדר, ולעבד עד חלקה.
מורחים ספייס לשפשף באופן שווה על שני הצדדים של דגים.
מניחים דגים על מתלה מצופה בתרסיס בישול.
מניחים פלחי עגבניות, פלחי בצל ויין במחבת צלייה רדודה, ומניחים מתלה עם דגים על ירקות במחבת. מכסים בנייר כסף; אופים ב 425 במשך 30 דקות. לחשוף; אופים 45 דקות נוספות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
הסר את העור מן הצד העליון של דגים; להיפטר העור.
הסר תערובת עגבניות מחבת; לשרת עם דגים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Santi Sortesele פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.