קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות88
מגזין

סנאפר מוקפץ עם ויניגרט שחור-זית שבור

סנאפר מוקפץ עם ויניגרט שחור-זית שבור
אם יש לכם זיתים kalamatan, מלח כשר, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סטייק עין-צלעות עם ויניגרט זית שחור, סלט תרד עם ויניגרט זית שחור, ו פסטה עם טונאן וויניגרט זית שחור.

הוראות

1
מערבבים את הזיתים, 1/3 כוס השמן, גרידת לימון, מיץ לימון, שום, פתיתי צ ' ילה בקערה קטנה עם מזלג; ויניגרט לא צריך emulsify. מתבלים במלח לפי הטעם. משוך את כל העצמות בדגים עם צריךצבת או פינצטה. מתבלים את שני צידי הדגים במלח ודולפים קלות מאוד בקמח.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
חום 2 Tbs. שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני. כאשר חם, להוסיף שני פילה, צד העור למעלה; לבשל עד חום זהוב בהיר, 4 עד 5 דקות. עם מרית קצוצה דקה, להפוך את הדגים ומבשלים עד הצד השני הוא השחמה קלות הדג מבושל דרך, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
3
להעביר את הפילה, צד העור למטה, לצלחת, לכסות כדי להתחמם. חזור עם שאר הפילה. מערבבים את הויניגרט, לזרוק מספיק ממנו עם ארוגולה כדי מעיל בקלילות (1 עד 2 Tbs.), וחלק אותו בין ארבע צלחות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
4
הניחו את הדג למעלה, כפו את הויניגרט הנותר על פילה, והגישו עם פרוסת לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1
גודל
2
בהתבסס על ארבע מנות, קלוריות
1
450, שומן
2
29, קלוריות שומן
1
260, שומן רווי
2
4, חלבון
3
35, שומן חד רווי
4
21, פחמימות
5
760, כולסטרול
6
60, סיבים
7
צילום: סקוט פיליפס
8
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
10, שומן רב בלתי רווי
2
3, נתרן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.