סנאפר מוקפץ עם ויניגרט שחור-זית שבור
אם יש לכם זיתים kalamatan, מלח כשר, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סטייק עין-צלעות עם ויניגרט זית שחור, סלט תרד עם ויניגרט זית שחור, ו פסטה עם טונאן וויניגרט זית שחור.
הוראות
מערבבים את הזיתים, 1/3 כוס השמן, גרידת לימון, מיץ לימון, שום, פתיתי צ ' ילה בקערה קטנה עם מזלג; ויניגרט לא צריך emulsify. מתבלים במלח לפי הטעם. משוך את כל העצמות בדגים עם צריךצבת או פינצטה. מתבלים את שני צידי הדגים במלח ודולפים קלות מאוד בקמח.
חום 2 Tbs. שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני. כאשר חם, להוסיף שני פילה, צד העור למעלה; לבשל עד חום זהוב בהיר, 4 עד 5 דקות. עם מרית קצוצה דקה, להפוך את הדגים ומבשלים עד הצד השני הוא השחמה קלות הדג מבושל דרך, כ 3 דקות.
להעביר את הפילה, צד העור למטה, לצלחת, לכסות כדי להתחמם. חזור עם שאר הפילה. מערבבים את הויניגרט, לזרוק מספיק ממנו עם ארוגולה כדי מעיל בקלילות (1 עד 2 Tbs.), וחלק אותו בין ארבע צלחות.
הניחו את הדג למעלה, כפו את הויניגרט הנותר על פילה, והגישו עם פרוסת לימון.
בהתבסס על ארבע מנות, קלוריות
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.