סנאפר מצופה תפוח אדמה ועשב עם סלסה פלפל צהוב
Snapper תפוחי אדמה ועשב מצופה עם פלפל צהוב Salsan נטול גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 279 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, גבינת פרמזן, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית extravirgin אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Meyer Lemon Polenta Cake with Winter Fruit Compote כקינוח. מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. מתכונים דומים: סנאפר תפוחי אדמה מצופה בסלסה פלפל, תבלין ושום-בשר בקר מצופה בטנדרלוין עם פלפל אדום וצהוב, ו סנאפר אדום מצופה עשב.
הוראות
כדי להכין סלסה, לחתוך פלפל לחצי לאורכו; להשליך זרעים וממברנות.
מניחים חצאי פלפל, צד העור למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; לשטח ביד. לצלות 8 דקות או עד מושחר.
מניחים בשקית ניילון zip-top; חותם.
בואו לעמוד 10 דקות. לקלף ולקצוץ גס.
מערבבים פלפל, בצל, ואת המרכיבים הבאים 7 (בצל דרך 1/8 כפית מלח).
כדי להכין דגים, לשלב תפוחי אדמה, פרמזן, 2 כפיות פטרוזיליה, עירית, 1/4 מלח כפית, ופלפל שחור.
מפזרים את שני הצדדים של פילה עם 1/4 כפית מלח.
מורחים תערובת 1/4 כוס תפוחי אדמה מעל צד אחד של כל פילה; הקש תערובת על דגים.
מחממים 2 כפיות שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
הוסף 2 פילה, צד תפוחי אדמה למטה, למחבת. לבשל 3 דקות או עד השחמה. הפוך דגים מעל; מקום על צלחת. חזור על הנוהל עם שאריות שמן ודגים. להחזיר דגים למחבת, בצד תפוח אדמה למעלה.
אופים ב 375 במשך 5 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Santi Sortesele פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.