סנאפר עם ויניגרט מלפפון
סנאפר עם מלפפון ויניגרט עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 325 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לך שאלוט, עגבניות שזיפים-חצוי, טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סנאפר אדום עם ויניגרט בזיליקום, ויניגרט סנאפר מושחר, ו סנאפר אדום עם ויניגרט בזיליקום.
הוראות
להדליק גריל או לחמם מראש את התנור ל 50
באמצעות סכין קטנה וחדה, לקלף את הלימון, להסיר את כל הדגש הלבן המר.
חותכים את הלימון לקוביות 1/4 אינץ', זורק את הזרעים.
מעבירים את הלימון לקערה בינונית ומוסיפים את העגבניות, המלפפון, שאלוט, קורנית ועירית. מערבבים את 1/4 כוס שמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
להניח שני יריעות 20 אינץ ' מרובע של רדיד כבד חובה על גבי אחד את השני, ואז לקפל אותם לשניים כדי ליצור מלבן. מקפלים 2 אינץ ' בכל צד, קיפול מסודר בפינות כדי ליצור קופסה נמוכה צדדית.
מברישים את נייר הכסף בשמן זית ומניחים את הדגים על נייר הכסף. מתבלים עם מלח ופלפל וכפית 1/3 כוס של ויניגרט על כל פילה. באמצעות 2 מריות ארוכות, להגדיר את החבילה לסכל על גריל בינוני חם לבשל במשך כ 15 דקות, או עד הדג הוא רק מבושל דרך. לחלופין, לצלות את חבילת רדיד על גיליון עוגיות בתנור במשך כ 20 דקות.
מעבירים למגש ומגישים עם צמות מטוגנות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.