המתכון סנאפר עם סלסה פלפל יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בסביבה 12 דקות. מנה אחת מכילה 45 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 25 מנות. אם יש לך פלפל חלפיניו, שמן זית, פילה סנאפר על העור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו סנאפר עם סלסה פלפל, סנאפר תפוחי אדמה מצופה בסלסה פלפל, ו סנאפר מצופה תפוח אדמה ועשב עם סלסה פלפל צהוב (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את הסלסה, לשלב פלפל, אבוקדו, חלפיניו, בצל, מיץ ליים, פטרוזיליה, ו 1 כפית שמן בקערה בינונית; עונה עם מלח ופלפל ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
אבוקדו האס מעוך קלות
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.