צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית פסקטריאנית? סנאפר קלוי שלם עם תמרינד יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 48 גרם חלבון 3 גרם של שומן, וסך הכל 366 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, עגבניות משומר, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סנאפר אדום צלוי עם רוטב תמרינדי, דג חרב מזוגג תמרינד עם לימון, כוסברה ורוטב תמרינדי, ו כבש צלוי עם רימון-רוטב תמרינדי (מתכונים דומים).
שים את עיסת tamarind בתוך מסננת בסדר להגדיר על קערה של השריית נוזלים ולחץ קשה כדי לחלץ כמה שיותר עיסת ככל האפשר. מערבבים את השום, ג ' ינג 'ר, שאלוט, צ' ילי וסוכר ומניחים בצד. מלח קל את הדג מבפנים ומבחוץ. הפוך 4 חתכים אלכסוניים על 1/2 אינץ עמוק משני צידי הדגים.
שים את הדג בצלחת גדולה, יוצקים את המרינדה על זה, מכסים, ומקררים. להשרות לילה (או 30 דקות, אם אתה הולך לאפות את הדגים ברוטב), הפיכת הדגים מדי פעם כדי להבטיח אפילו במרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
עצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מחממים את התנור ל 191°. אם אתה משרה את הדג לילה, להעביר אותו לתבנית אפייה ולהזמין את המרינדה. מפזרים את העגבניות סביב הדגים ואופים במשך כ 40 דקות, או עד שהבשר מרגיש מוצק ונראה אטום ללא סימנים של ורוד. (אם יש לך רק לתת לדגים להשרות במשך 30 דקות, לשים את הדגים, המרינדה, ועגבניות לתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
אופים עד הסוף, כ -45 דקות.) בעוד הדגים הוא אפייה, לשים את המרינדה השמורה בסיר כבד, בינוני ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
20 תותים טריים, ללא קליפה
6
הסר מהחום ולשמור על חום. כאשר הדגים מבושלים, לנקז את כל מיצים שנאספו בתבנית האפייה ולהוסיף אותם לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
7
מעבירים את הדג המבושל לצלחת מנה מחוממת ומעילים את הדג ברוטב.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.