קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות59
מגזין

סנאפר צלוי שלם עם תמרינד

סנאפר צלוי שלם עם תמרינד
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית פסקטריאנית? סנאפר קלוי שלם עם תמרינד יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 48 גרם חלבון 3 גרם של שומן, וסך הכל 366 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, עגבניות משומר, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סנאפר אדום צלוי עם רוטב תמרינדי, דג חרב מזוגג תמרינד עם לימון, כוסברה ורוטב תמרינדי, ו כבש צלוי עם רימון-רוטב תמרינדי (מתכונים דומים).

הוראות

1
משרים את התמרינד במים החמים עד רך, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תמרינדי.תמרינדי.
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2
שים את עיסת tamarind בתוך מסננת בסדר להגדיר על קערה של השריית נוזלים ולחץ קשה כדי לחלץ כמה שיותר עיסת ככל האפשר. מערבבים את השום, ג ' ינג 'ר, שאלוט, צ' ילי וסוכר ומניחים בצד. מלח קל את הדג מבפנים ומבחוץ. הפוך 4 חתכים אלכסוניים על 1/2 אינץ עמוק משני צידי הדגים.
מרכיבים שתצטרך
עיסת תמרינדיעיסת תמרינדי
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
שים את הדג בצלחת גדולה, יוצקים את המרינדה על זה, מכסים, ומקררים. להשרות לילה (או 30 דקות, אם אתה הולך לאפות את הדגים ברוטב), הפיכת הדגים מדי פעם כדי להבטיח אפילו במרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מחממים את התנור ל 191°. אם אתה משרה את הדג לילה, להעביר אותו לתבנית אפייה ולהזמין את המרינדה. מפזרים את העגבניות סביב הדגים ואופים במשך כ 40 דקות, או עד שהבשר מרגיש מוצק ונראה אטום ללא סימנים של ורוד. (אם יש לך רק לתת לדגים להשרות במשך 30 דקות, לשים את הדגים, המרינדה, ועגבניות לתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
אופים עד הסוף, כ -45 דקות.) בעוד הדגים הוא אפייה, לשים את המרינדה השמורה בסיר כבד, בינוני ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
הסר מהחום ולשמור על חום. כאשר הדגים מבושלים, לנקז את כל מיצים שנאספו בתבנית האפייה ולהוסיף אותם לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
7
מעבירים את הדג המבושל לצלחת מנה מחוממת ומעילים את הדג ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
8
מקשטים עם הכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1
קלוריות
1
340, שומן
2
5, קלוריות שומן
1
30, שומן רווי
2
5, חלבון
3
35, שומן חד רווי
4
1, פחמימות
5
680, כולסטרול
6
55, סיבים
7
צילום: סקוט פיליפס
8
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
43, שומן רב בלתי רווי
2
5, נתרן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.