סנאפר הצרפתי במערב הודו בגריל עם רוטב צלפים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 36 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 257 קלוריות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא מיץ ליים, פלפל, פלפל חריף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: סנאפר בגריל עם רוטב צלפים, חזה עוף ברוטב שמנת קפר, לחם צרפתי ודובלטרי חיקוי עוגיות, ו מערב הודו רוטיס.
הוראות
1
כדי להכין מרינדה, במקום הראשון 6 מרכיבים בבלנדר; תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מערבבים מרינדה ודגים בשקית ניילון גדולה zip-top; חותם. להשרות במקרר 2 עד 4 שעות, הפיכת שקית מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
3
הכן גריל.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
כדי להכין רוטב צלפים, מניחים כוסברה ו -10 המרכיבים הבאים (כוסברה דרך שאלוט) בבלנדר או מעבד מזון; תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
הסר דגים מן המרינדה, להשליך מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ממתק תמנון בריט
6
מניחים דגים על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 3 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Chehalem 3 יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.