קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

סנגריה תות ואפרסק

סנגריה תות ואפרסק
זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו סנגריה תות-אפרסק, סנגריה אפרסק תות, ו אפרסק תות רוזה סנגריה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יין לבן, Essensia, תותים, ליקר אפרסק, אפרסקים, פרוסות תפוז, פרוסות לימון, סירופ תות בכד גדול, לנפץ פרוסות הדר מעט.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
(מקרטון)(מקרטון)
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
2
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 2 שעות או להירגע עד 4 שעות.
3
מגישים סנגריה על קרח.
מרכיבים שתצטרך
סנגריהסנגריה
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
1
סירופ תות ניתן למצוא ליד סירופ מייפל בכמה סופרמרקטים וחנויות מזון מיוחדות.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר