סנדוויץ' סאב בגריל
סנדוויץ' סאב גריל עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 999 קלוריות , 23 גרם חלבון ו -71 גרם שומן . אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו רוטב לסלט, גבינת צ'דר, שמן זית נוסף ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. זה מושלם עבור הרביעי ביולי . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 45% . נסו את BahnMi Meatball Sub , כריך גבינה בגריל אוכמניות וסנדוויץ' חצילים בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לזרוק פלפל ירוק ובצל עם שמן.
מניחים על עובי כפול של נייר כסף כבד (בערך 12 אינץ' ריבוע). מקפלים נייר כסף סביב הירקות וסוגרים היטב. צולים, מכוסה, על אש בינונית-חמה במשך 12-15 דקות או עד לריכוך; לְהַפְרִישׁ.
חותכים כיכר לחצי אופקית; להסיר את הלחם מהחצי העליון, ולהשאיר 1/2 אינץ'. קליפה (לזרוק לחם שהוסר או לשמור לשימוש אחר).
מברישים דפנות חתוכות של הכיכר ברוטב לסלט; מניחים על הגריל עם הצד החתוך כלפי מטה. צולים, ללא מכסה, על אש בינונית במשך 3-5 דקות או עד להזהבה.
מניחים את תחתית הכיכר על עובי כפול של נייר כסף כבד (בערך 18 אינץ' על 12 אינץ').
שכבה עם הודו, שתי פרוסות גבינה שוויצרית, חזיר, גבינת צ'דר, פסטרמה ושארית הגבינה השוויצרית. מעל תערובת פלפל ירוק, חמוצים ועגבנייה.
לטפטף את יתרת הרוטב על הצד החתוך של החלק העליון של הלחם; מניחים מעל המילוי.
מברישים את הלחם בשמן נוסף. מקפלים נייר כסף סביב הכריך ואוטמים היטב. צולים, מכוסה, על אש בינונית במשך 4-8 דקות או עד שהגבינה נמסה.
חותכים לפרוסות בעזרת סכין משוננת.