סנדוויץ' פסטו משוך חזיר עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 1270 קלוריות , 82 גרם חלבון ו -63 גרם שומן . אם יש לכם מלח כשר, תיבול, צלי חזיר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. המתכון הזה אהוב על 7 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו-27 דקות . לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזו. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי אדיר של 89% . מתכונים דומים: כריך חזיר משוך עם רוטב BBQ מנגו , Dr Pepper Pulled Pork , ו- Pulled Pork בסגנון צפון קרוליינה .
הוראות
1
מחממים תנור ל-300 מעלות צלזיוס (150 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
פלפלי קרן עיזים, או צ'ילי ירוק חריף אחר, פרוסים
2
שלבו בקערה מלח כשר, 1/4 כוס פלפל שחור, 1/4 כוס תיבול איטלקי, רוזמרין, שום מגורען, בצל מגורען, 1 כף פתיתי פלפל אדום ופלפל לימון.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים כשרים
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בצל מגורען
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פלפל לימון
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
3
מניחים כתף חזיר בתבנית צלייה גדולה. לשפשף עם מיץ לימון, 1 כף שמן זית, חומץ יין אדום ורוטב ווסטרשייר מכל הצדדים ובין חריצים.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
כתף חזיר
עבור מוסיף שומן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטה
4
מפזרים תערובת מלח כשרה ומשפשפים מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
5
יוצקים יין לבן, ציר עוף ו-4 שיני שום כתושות לתחתית תבנית הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
שדי פסיון אם )
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטה
6
מכסים היטב את התבנית בנייר אלומיניום כבד וצולים חזיר בתנור שחומם מראש עד לריכוך ומדחום מוכנס מגיע ל-200 מעלות פרנהייט (95 מעלות צלזיוס), 3 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
רוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מעבירים את החזיר לקרש חיתוך ומניחים להתקרר מעט לפני המשיכה. בעזרת שני מזלגות, לגרוס את כתף החזיר לחתיכות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזיר
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
8
מעבירים את הבשר לקערה גדולה ומערבבים עם חלק ממיצי המחבת כדי לשמור עליו לח.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-500 מעלות F (260 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
10
מחממים 1 כף שמן זית בסיר גדול או בתנור הולנדי על אש בינונית-גבוהה; מבשלים ומערבבים פלפלים של קרן עיזים, פלפל אדום, בצל, 1 כף תיבול איטלקי, 1 כפית פתיתי פלפל אדום, מלח ופלפל שחור בשמן החם עד שהבצל מתרכך ומתחיל להזהיב, כ-12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות