קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות18
מגזין

סנדוויץ' של פרימנטי

סנדוויץ' של פרימנטי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל כריך של Primanti. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה כ 39 גרם חלבון 49 גרם של שומן, וסך הכל 843 קלוריות. לך לחנות ותביא פרובולונה, זרעי סלרי, עגבניות ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: כריך פרימנטי-ברו תוצרת בית., המבורגרים בסגנון Primanti, ו Black Eyed Peas Sandwich ~ Lobia Sandwich ~ Indian Sandwich.

הוראות

1
לזרוק יחד את הכרוב, חומץ, שמן זית, זרעי סלרי, מלח, וסוכר בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי סלריזרעי סלרי
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ל-1 אננסל-1 אננס
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
תן לסלט הכרוב לשבת והטעמים יתערבבו בזמן שאתה מכין את הצ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
3
חותכים תפוחי אדמה unpeeled למקלות על 1/4 עד 1/2 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4
חום 1 אינץ ' של שמן צמחי במחבת עמוקה על חום בינוני. השמן מוכן כאשר קצה תפוח אדמה באמת רוחש על קשר. בזהירות להחליק את תפוחי האדמה לתוך השמן כדי לטגן מעל חום מתון, מפנה מדי פעם עם מלקחיים, עד פריך, חום זהוב, מבושל דרך, כ 8 עד 10 דקות. אל תתנו לצ ' יפס חום מהר מדי! (הם עשויים להישאר גלם מבפנים ונשרפו מבחוץ אם הם מבושלים מהר מדי.)
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
5
מסננים על מגבות נייר, ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
6
מחממים עוד מחבת גדולה מעל חום גבוה. כאשר המחבת חמה, לצרוב את capicola פרוס עד טבול משני הצדדים, על 1 דקה לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
CapicolaCapicola
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
הסר מחבת מחום, ולעשות שתי ערימות של capicola על צלחת בצד, הנחת פרוס פרובולונה על גבי, כדי לקבל את זה התחיל נמס בזמן שאתה להרכיב את הכריכים.
מרכיבים שתצטרך
פרובולוןפרובולון
CapicolaCapicola
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
כדי להרכיב, להניח שתי פרוסות לחם על משטח העבודה שלך.למעלה עם הקפיקולה וגבינה מותכת. למעלה עם הצ ' יפס, סלט כרוב, ועגבניות פרוסות.למעלה עם הלחם הנותר, לחתוך לשניים, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
CapicolaCapicola
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)