קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםאביבקיץ
מגזין

סנדוויצ'ים עם גלידת ריבס דו-קומתיים

סנדוויצ'ים עם גלידת ריבס דו-קומתיים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל קומותיים ריבס גלידת כריכים. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 296 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. אם יש לך סירופ תירס, קצפת, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו פעמיים דקר עגבניות כריכים, פעמיים דקר משמש כריכי הודו, ו כריכי גבינה בגריל קומותיים (מתכונים דומים).

הוראות

1
לגרד זרעים שעועית וניל לתוך סיר בינוני כבד; להוסיף שעועית.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
זרעיםזרעים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים ריבס (עם מיצים אם משתמשים קפוא), 1 כוס סוכר, 2 כפות סירופ תירס קמצוץ של מלח. מכסה פאן ומבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד ריבס הוא מכרז, על 10 דקות. מגניב; להשליך שעועית וניל.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
סירופ תירססירופ תירס
ריבסריבס
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מניחים תערובת ריבס בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
ריבסריבס
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
4
מוסיפים פטל עם מיצים; תערובת פירה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פטלפטל
5
להקציף חלמונים ביצה, 1/2 כוס שמנת, נשאר 1/2 כוס סוכר 2 כפות סירופ תירס בסיר בינוני נקי כבד להתמזג היטב. מערבבים תערובת על חום בינוני-נמוך עד עבה מספיק כדי מעיל כפית, על 7 דקות (לא להרתיח).
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקהשמנת מתוקה
סירופ תירססירופ תירס
חלמון ביצהחלמון ביצה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
6
הסר מהחום.
7
מערבבים ב 2 1/3 כוסות ריבס-פטל פירה. מקררים חביצה עד שהיא מתקררת. מכסים ומקררים הנותרים ריבס-פטל עבור רוטב.
מרכיבים שתצטרך
פטלפטל
פודינגפודינג
ריבסריבס
רוטברוטב
8
תהליך rhubarb custard ב מכונת גלידה על פי הוראות היצרן. להקפיא במיכל מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
פודינגפודינג
ריבסריבס
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
9
מניחים 8 מרנג פיסטוק על תבנית אפייה נקייה. למעלה כל מקצפת עם כף של גלידת ריבס-פטל; שטוח גלידה כדי להגיע לקצה של מרנג. מעל כל גלידה מכוסה מרנג עם מרנג אחר וכדור נוסף של גלידה; לשטח כדי להגיע לקצה. מעל כל אחד עם מרנג שלישי. לכסות ולהקפיא כריכי גלידה עד המשרד, על 2 שעות. (ניתן לעשות 3 ימים קדימה. שמור קפוא.)
מרכיבים שתצטרך
כריכי גלידהכריכי גלידה
גלידהגלידה
אגוזי פיסטוקאגוזי פיסטוק
פטלפטל
ריבסריבס
קרםקרם
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
10
חותכים כריכים לשניים.
11
מניחים 2 חצאים, מעוגלים צדדים למטה, על צלחות.
12
טפטוף עם פירה שמורה.