סנדלר אוכמניות של סבתא
סנדלר הבלאקברי של סבתא הוא צמחוני ומספק כ 15 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 287 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבקת אפייה, מים, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו קינוח. זה הוא זול מתכון לאוהדים של מזון דרומי. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו מאפה האפרסקים והבלאקברי של סבתא, עוגת הבלקברי של סבתא, ו עוגת הבלקברי של סבתא (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
להקציף 1 1/2 כוסות סוכר, קורנפלור, וקמצוץ של מלח יחד בקערה קטנה; להפריש.
בקערה נפרדת, לטאטא את הקמח עם 1 1/2 כוסות סוכר, אבקת אפייה, ועוד קמצוץ של מלח.
מערבבים את החמאה הריכה עד התערובת דומה קמח תירס, ולאחר מכן מערבבים בחלב עד לחלח.
מורחים את האוכמניות לתבנית אפייה 9x13 אינץ', ולכפות את הבלילה באופן שווה מעל.
מפזרים את תערובת קורנפלור, ואז לשפוך את המים רותחים מעל.
אופים בתנור שחומם מראש עד לתערובת מבעבע, והציפוי הוא חום זהוב, 40 עד 45 דקות.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Schloss Vollrads Riesling Spatlese עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
![Schloss Vollrads Riesling Spatlese]()
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
קלאסי Spatlese מתוק טבעי עם חומציות נחמדה וסוכר שיורית אלגנטי, טבעי. קציר סלקטיבי, עיבוד עדין של חובה, הבהרה שיטתית, תסיסה איטית וגימור זהיר הם היסודות עבור Riesling' מטחים מסורתיים זה.יין זה משתלב באופן מושלם עם המטבח האסייתי בשל ההרמוניה של מתיקות וחומציות. כמו כן שילובי טעם מעניינים ניתן להשיג באמצעות זיווג של גבינה כחולה ורידים או קינוח פירות.