קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות10
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

סנדלר אפרסק ואוכמניות

סנדלר אפרסק ואוכמניות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים דרומיים, אז נסו אפרסק ואוכמניות. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה של לקטו אובו יש 189 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 10. 44 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. אם יש לכם אבקת אפייה, קמח, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך סופר ספוני ציון של 20%. נסו אוכמניות אפרסק סנדלר, סנדלר אפרסק ואוכמניות, ו סנדלר אוכמניות אפרסק עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה מזכוכית בגודל 9 על 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
יוצקים אפרסקים לתוך המנה מוכנה, ומפזרים את אוכמניות מעל אפרסקים. בקערה מקציפים את הקמח, הסוכר ואבקת האפייה עד לאיחוד יסודי. בעזרת חותכן מאפה חותכים את החמאה לתערובת הקמח ליצירת קראמבל, ומורחים את תערובת הקראמבל על הפרי.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
אופים בתנור שחומם מראש עד הפרי מבעבע ואת ציפוי הוא חום זהוב, 45 דקות עד 1 שעה. מניחים להתקרר; המילוי יתעבה כשהוא מתקרר.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות

יין מומלץ: קרם שרי, יין מבעבע, יציאה, ריזלינג, Moscato Dasti, Zinfandel

שרי שמנת, יין מבעבע ופורט הם הבחירות המובילות שלי לסנדלר. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. את יכולה לנסות את קרם שרי. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "