סנדלר אפרסק מחבת
סנדלר אפרסק מחבת יכול להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 18 מנות. עם 347 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בסביבה 58 דקות. אם יש לך סוכר, אבל אפרסקים, גלידה vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: סנדלר אפרסק מחבת, מחבת אוכמניות-סנדלר אפרסק, ו קובלר אפרסק יצוק-מחבת ברזל.
הוראות
מחממים התנור ל 191°. הפוך מילוי: להמיס 3 כפות. חמאה במחבת ברזל יצוק 10 1/2 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים אפרסקים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהם מתחילים לרכך, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים 1/4 כוס סוכר, קינמון וקורט של מלח ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הסוכר מומס ואפרסקים רכים ורוב הנוזל שלהם התאדה, 3 עד 5 דקות יותר.
שלב קמח, אבקת אפייה, 1/2 כפית. מלח, נשאר 1/2 כוס סוכר הנותרים 13 כף. חמאה במעבד מזון; דופק עד תערובת דומה ארוחה גסה. עם מנוע פועל, להוסיף חלב ווניל, ולעבד רק עד הבצק מחוספס יוצר.
זרוק כפיות של ציפוי על אפרסקים חמים ומפזרים שקדים, אם תרצה בכך.
אופים עד ציפוי זהוב, 30 עד 35 דקות.
מגישים חם, עם כף גלידת וניל, אם תרצה.