סנדלר אפרסק פרלין
סנדלר אפרסק פרלין הוא קינוח דרומי. מתכון זה מכין 12 מנות עם 407 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם אפרסקים, חמאה, חלב חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני לא כל כך יוצא מן הכלל של 21%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם סנדלר אפרסק פרלין, סנדלר אוכמניות-אפרסק עם שטרויזל פרלין-פקאן, ו אפרסק פרלין מפציץ עם סירופ אפרסק.
הוראות
בסיר גדול מערבבים 1-1 / 2 כוסות סוכר, עמילן תירס וקינמון. מערבבים מים עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים אפרסקים. מביאים לרתיחה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
יוצקים לתוך 13 אינץ ' משומן קלות. איקס 9-ב. תבנית אפייה; מניחים בצד.
בקערה שלבו קמח ושאר הסוכר; חותכים בקיצור עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
מוסיפים חלב חמאה ומערבבים רק עד לחות. במידת הצורך מוסיפים חלב חמאה נוסף, 1 כף בכל פעם, עד שהבצק נצמד זה לזה. הופכים למשטח מקומח; ללוש בעדינות 6 עד 8 פעמים.
להתגלגל לתוך 12-ב. איקס 8-ב. מלבן.
שלב חמאה, סוכר חום ופקאן; מורחים על הבצק עד 1/2 אינץ'. של קצוות. החל בצד ארוך, להפשיל בסגנון ג ' לי רול.
חותכים לשנים עשר 1 אינץ'. חתיכות.
מניחים על גבי תערובת האפרסק.
אופים, ללא כיסוי, ב-400 ניתנים לזיהוי למשך 25-30 דקות או עד להזהבה.
יין מומלץ: קרם שרי, יין מבעבע, יציאה, ריזלינג, Moscato Dasti, Zinfandel
ניתן לשלב סנדלר עם שרי שמנת, יין מבעבע ופורט. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. קרם סולרה שרי עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![קרם סולרה שרי]()
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.