סנדלר ברי קיץ
המתכון קיץ פירות יער סנדלר יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך בערך 1 שעה ו 10 דקות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. יש קינוח זה 454 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו חמאה, חמאה, אוכמניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סנדלר ברי קיץ, קיץ ברי סנדלר פשטידות Ramekin, ו סנדלר ברי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F. בקערת ערבוב, לשלב פירות יער עם סוכר, קינמון, קורנפלור ומיץ לימון. מערבבים בעדינות לשלב.
תערובת ברי להפיץ על טארט 10 אינץ ' או צלחת גראטן. כף מלאה של בצק לחמנייה באופן שווה על גבי הפרי; להשאיר גבול סביב קצה המנה להתפשט.
טפטוף פני השטח עם חמאה מומסת ואבק עם סוכר. הגדר על גיליון עוגיות ואופים במשך 25 עד 35 דקות עד העליון הוא חום זהוב ומיצי הפרי מבעבע.
מגניב במשך 15 דקות לפני ההגשה.
מגישים עם שמנת כבדה, קצפת או גלידת וניל.
בקערה גדולה, לנפות יחד קמח, אבקת אפייה, מלח וסוכר; לערבב ביסודיות.
חותכים בחמאה באמצעות 2 מזלגות או בלנדר מאפה. חתיכות חמאה צריך להיות מצופה בקמח דומה פירורים.
בקערה אחרת, לערבב חלב חמאה וביצה יחד, ולאחר מכן להוסיף לתערובת הקמח.
מערבבים רק כדי לשלב, לעשות לא overwork את הבצק.
רול אוכמניות בקמח מעיל, זה יעזור למנוע את הפרי לשקוע לתחתית של הלחמניה כאשר אפוי. מקפלים את האוכמניות לבלילה, נזהרים לא להיפצע.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Forge Cellars מסווג ריזלינג עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
![Forge Cellars Classque Riesling]()
Forge Cellars Classque Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 of 2017 forge Cellars' most important wine שואפת לחשוף את הטבע האמיתי של הבציר ולחקור את הטרואר של מזרח SenecaLake. תסיסה מתרחשת עם שמרים ילידים barriques צרפתי ניטראלי (65%) ואת הנותרים נירוסטה. עם רמה זו של בשלות, התסיסה המשיכה עד סוף האביב כדי לסיים יבש העצם.חבושים, לימון, שומר ו slatemingle עם מרציפן ושוקולד לבן, נתמך על ידי חומציות מדויקת.