סנדלר זוקיני
זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של מזון דרומי. . אם יש לכם קישואים, מיץ לימון, אגוז מוסקט טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: סנדלר זוקיני, זוקיני סנדלר ברים, ו סנדלר אפרסקים Jiffy – סנדלר אתה יכול לעשות בכל עת, עם אפרסקים טריים או חנות קנה.
הוראות
בסיר גדול מעל חום בינוני, לבשל ומערבבים קישואים ומיץ לימון עד קישואים הוא מכרז, 15 עד 20 דקות. מערבבים 1 כוס סוכר, 1 כפית קינמון ואגוז מוסקט ומבשלים דקה אחת יותר.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). גריז צלחת אפייה 10x15 אינץ'. בקערה גדולה, לשלב קמח 2 כוסות סוכר.
חותכים בחמאה עם בלנדר מאפה או שני סכינים עד תערובת דומה פירורים גסים. מערבבים 1/2 כוס תערובת חמאה לתוך תערובת קישואים. לחץ על מחצית מתערובת החמאה שנותרה לתחתית מחבת מוכנה.
מורחים תערובת קישואים על גבי קרום ומפזרים את תערובת החמאה שנותרה על קישואים.
אופים 35 עד 40 דקות, או עד העליון הוא זהב.