סנדלר זוקיני
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו חמאה, אגוז מוסקט טחון, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די גרוע. נסו סנדלר זוקיני, זוקיני סנדלר ברים, ו סנדלר אפרסקים Jiffy – סנדלר אתה יכול לעשות בכל עת, עם אפרסקים טריים או חנות קנה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). מעיל 9x13 אינץ צלחת אפייה עם ספריי בישול.
מניחים קישואים ומיץ לימון בסיר בינוני. לבשל, מכוסה, מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב מדי פעם, במשך כ 15 דקות, או עד מכרז. מערבבים 3/4 כוס סוכר, 1 כפית קינמון, ואגוז מוסקט. מבשלים 1 דקה יותר, להסיר מהחום, ולהניח בצד.
בקערת ערבוב גדולה, לשלב קמח 1 1/2 כוסות סוכר.
חותכים בחמאה עד התערובת דומה פירורים גסים. מערבבים 1/2 תערובת פירור כוס לתוך תערובת קישואים. לחץ על חצי מתערובת הפירורים הנותרת למחבת המוכנה.
מורחים קישואים באופן שווה על פני הקרום. פירורים הנותרים פירורים תערובת על קישואים, ומפזרים 1 כפית קינמון.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 35 עד 40 דקות, או עד זהב תוסס.