תמיד כיף שיש עוד מתכון של דרומיים, אז תנו הזדמנות ל סנדלר ירקות שורש עם ביסקוויט צ'ייב ציפוי. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 557 קלוריות. והוא מספק כ 6 מנות . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו קורנית, אבקת אפייה, כמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סנדלר ירקות שורש עם ציפוי ביסקוויט צ'ייב, ירקות שורש ופאי פטריות עם ציפוי ביסקוויט רוזמרין, ו ירקות שורש ופאי פטריות עם ציפוי ביסקוויט רוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים 2 כפות חמאה בסיר גדול כבד על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיפים בצל ו sauté עד הזהב עמוק, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
3
הוסף הבא 7 ב-gredients ומערבבים 1 דקה.
4
מוסיפים מרק ו 1 כוס מים; מביאים לרתיחה. להפחית חום, לכסות ומבשלים עד ירקות הם כמעט מכרז, על 10 דקות. מערבבים בקרם, פטריות שיטאקה, אפונה ועירית. מתבלים לפי הטעם במלח. להביא תערובת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקה
ירק
עירית
מרק
קרם
מים
אפונה
מלח
5
מערבבים הנותרים 1 כף חמאה וקמח בקערה קטנה כדי להתמזג. מערבבים לתוך תערובת ירקות; מבשלים עד התערובת מתעבה מעט, על 5 דקות. מחלקים תערובת ירקות בין שישה סופלה 2 כוס או מנות אפייה; להפריש. (ניתן להכין 1 1/2 שעות קדימה.
דרומי בתפריט? נסה זיווג עם ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות וון זכייה ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 20 דולר לבקבוק.