סנדלר קמח תירס אוכמניות
סנדלר קמח תירס אוכמניות הוא צמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 291 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם אבקת אפייה, קמח תירס, קינמון טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 55 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 17%. ציון זה הוא רע למדי. נסו סנדלר קמח תירס אפרסק אוכמניות, קמח תירס טיפה - ביסקוויט אפרסק סנדלר, ו סנדלר אוכמניות טרי עם רוטב אוכמניות עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את האוכמניות, הסוכר, הטפיוקה, קליפת הלימון, הקינמון ואגוז המוסקט.
יוצקים לתוך משומן 11-ב. 7 אינץ'. תבנית אפייה.
בקערה קטנה מקציפים 1/4 כוס חמאה וסוכר קונדיטורים.
מוסיפים ביצה; מקציפים היטב.
שלב את הקמח, קמח התירס, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח; מוסיפים לתערובת מוקרמת לסירוגין עם חלב חמאה, ומקציפים רק עד לאיחוד.
יוצקים מעל תערובת פירות יער.
אופים בחום של 375 ניתנים לזיהוי למשך 35-40 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי.
בסיר קטן ממיסים את יתרת החמאה על אש נמוכה.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה את הסירופ.
מברישים מעל לחם תירס. לצלות 4-6 ב. מהחום במשך 1-2 דקות או עד תוסס.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד שזינפנדל נהדר עם אוכל על האש. אתה יכול לנסות את יקב אמבר פולס הבחירה של שרה ריזלינג. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-16 דולר לבקבוק.
![יקב אמבר פולס הבחירה של שרה ריזלינג]()
יקב אמבר פולס הבחירה של שרה ריזלינג
לריזלינג הארומטי למחצה המתוק הזה יש זר "דבש" מובהק. יין זה מאוזן לחלוטין, בעל תווי טעימה של פירות בשלים בחזית וגימור קליל מתמשך.