סנדלר שזיף
סנדלר שזיף הוא צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 434 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר, מלח כשר, קמח תירס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סנדלר שזיף, סנדלר שזיף, ו מאפה שזיף דל שומן.
הוראות
הפוך את המילוי: בקערה, לזרוק את השזיפים עם הסוכר ואת עמילן תירס ולתת לעמוד במשך 10 דקות.
בינתיים, לעשות את הבצק: מחממים את התנור ל 37
במעבד מזון, דופק את הקמח עם קמח התירס, סוכר, זנגביל מסוכר, אבקת אפייה ומלח.
מוסיפים את החמאה והדופק עד מתפורר.
מוסיפים את החלב ואת הדופק עד לחלחל.
מורחים את המילוי בתבנית אפייה 9 על 13 אינץ'. לגרוף 15 ערימות של בצק על המילוי.
אופים במרכז התנור למשך 1 שעה ו-15 דקות, עד שהפרי מבעבע והציפוי מוזהב ופריך.
בואו מגניב במשך 1 שעה לפני ההגשה.