סנדלר תות אני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של דרומיים, אז תנו הזדמנות ל סנדלר תות אני. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. יש קינוח זה 1388 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 81 גרם של שומן למנה. 2090 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. . אם יש לכם סוכר, חמאה, מים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 95%. נסו סנדלר תות, סנדלר תות, ו סנדלר תות אני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (205 מעלות C). חמאה 2 ליטר אפייה.
מערבבים סוכר, קורנפלור, ומים. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד עבה וחם. מערבבים תותים, ולהסיר מהחום.
יוצקים תערובת לתוך צלחת אפייה, נקודה עם 2 כפות חמאה.
לנפות יחד את הקמח, סוכר, אבקת אפייה, ומלח. תערובת ב 3 כפות חמאה. מערבבים בקרם.
התערובת צריכה להיות רכה למדי. כפית על גבי פירות יער.
אופים במשך 25 דקות בתנור שחומם מראש.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הפס פרקר סנטה ברברה ריזלינג עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
הערות פרחוניות ופריחה כתומה, מתערבבים עם ניחוחות של הדר, אפרסק, יערה ומשמש קל על האף. על החיך תוכלו למצוא טעמים של אפרסק, משמש והדרים. טעמים אלה משלבים כדי לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.