סנדלר תפוחים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים דרומיים,אז נסו את סנדלר התפוחים של אגס. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 344 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד טוב כמו קינוח זול מאוד. לכו לחנות ואספו מילוי פאי תפוחים, אגוז מוסקט טחון, חלב ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 21%. ציון זה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: סנדלר תפוחים ואגסים, סנדלר האגס והתפוח של ג'ינה, ו סנדלר אגס תפוח קרמל.
הוראות
בסיר גדול שלבו את עמילן התירס, 1/4 כפית אגוז מוסקט ומיץ תפוזים לתערובת אחידה. מערבבים בעדינות מילוי פאי ואגסים. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 1-2 דקות או עד להסמכה. להתחמם.
בקערה בינונית שלבו את תערובת הביסקוויטים, 2 כפות סוכר, חלב וחמאה רק עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים מילוי חם ל-11 אינץ ' לא משומן. 7 אינץ'. תבנית אפייה. זרוק את הבלילה בשש תלוליות על תערובת הפירות.
שלב את יתרת הסוכר ואגוז המוסקט; מפזרים מעל.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 35-40 דקות או עד מבעבע וקיסם המוחדר לתוספת הביסקוויטים יוצא נקי.
יין מומלץ: קרם שרי, יין מבעבע, יציאה, ריזלינג, Moscato Dasti, Zinfandel
ניתן לשלב סנדלר עם שרי שמנת, יין מבעבע ופורט. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "