סנדלר תפוחים
סנדלר קראן-אפל הוא קינוח המגיש 8. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 316 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. אם יש לכם קינמון טחון, סוכר, אגסים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים מרהיב ציון של 22%. מתכונים דומים: סנדלר מהיר של קראן-אפל, קראן-אפל להתענג, ו כרוב כבוש תפוח.
הוראות
בסיר גדול, שלב את שמונת המרכיבים הראשונים; תן לעמוד במשך 5 דקות. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהתערובת מגיעה לרתיחה מתגלגלת מלאה, בערך 18 דקות. מעבירים תערובת קראן-תפוח ל -2 קו-טי משומנת. תבנית אפייה; נקודה עם חמאה.
בקערה קטנה שלבו בקערה את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה והמלח.
חותכים בחמאה עד שהתערובת דומה לפירורים גסים. מערבבים חלב עד שנוצר בצק רך.
זרוק תוספת על ידי ערימת כפות על פירות חמים.
אופים בחום של 375 למשך 30-35 דקות או עד להזהבה.
יין מומלץ: קרם שרי, יין מבעבע, יציאה, ריזלינג, Moscato Dasti, Zinfandel
קרם שרי, יין מבעבע, ופורט הם בחירה מצוינת עבור סנדלר. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "