סנדלר תפוחים בודד
ניתן להכין את המתכון לסנדלר תפוחים בודד בערך 30 דקות. לקינוח הזה יש 350 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 2.
הוראות
זורקים בעדינות את התפוחים, הסוכר החום, מיץ הלימון והקינמון. מחלקים בין שני 10-עוז לא משומנים. כוסות פודינג.
בקערה שלבו את הקמח, הסוכר ואבקת האפייה; מערבבים חלב וחמאה רק עד שהם לחים. כף מעל תפוחים.
אופים בחום של 400 אטומים למשך 20 דקות או עד שהחלק העליון מזהיב.
מגישים חם עם שמנת אם רוצים.
יין מומלץ: קרם שרי, יין מבעבע, יציאה, ריזלינג, Moscato Dasti, Zinfandel
שרי שמנת, יין מבעבע ופורט הם הבחירות המובילות שלי לסנדלר. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -19 דולר.
![ג ' ונסון ן קרם שרי]()
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "