קושימומחה
מוכן ב24 שעות, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

סנטה מריה טרי-טיפ

סנטה מריה טרי-טיפ
גשו לסופר וקנו זרעי אצ'יוטה, שמן קנולה, פלפל סדוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 24 שעות ו-40 דקות. נסו סנטה מריה-מנגל בסגנון BBQ Tri-טיפ, שעועית סנטה מריה, ו בסגנון סנטה מריה Tri-Tip (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים את שום ופלפל מגורען בקערה קטנה ומניחים בצד. טחון את השום לאט לשלב את המלח והסוכר, לסירוגין, כדי ליצור משחה.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים כשריםחמוצים כשרים
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס אננס טרי, קצוץ1/2 כוס אננס טרי, קצוץ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים את שמן Achiote ומערבבים היטב. תיזהר, השמן הזה יכתים.
מרכיבים שתצטרך
AnnattoAnnatto
דַק-דַק-
4
לשטוף ולטפוח יבש את הצלי ולשפשף עם משחת השום, ציפוי שווה את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
5
מפזרים באופן שווה עם תערובת שום ופלפל מגורען לעטוף בחוזקה בניילון נצמד. מקררים למשך 24 שעות ועד 48 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים כשריםחמוצים כשרים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
הסר את לעטוף ולאפשר את הצלי לנוח בזמן שאתה מחממים גריל משומן היטב לחום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
מוסיפים את הצלי ומבשלים במשך 9 דקות, פונים, חוזרים ובודקים את הטמפרטורה. לאחר 90 מעלות f מושגת, להפוך את המבער האמצעי גבוה לצרוב את כל הצדדים של הצלי.
8
הסר מהגריל ולאפשר לנוח במשך 10 עד 15 דקות, מכוסה באופן רופף בנייר אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
חותכים את התבואה לחתיכות דקות (1/8 אינץ'), לטפטף כל מיצים שהצטברו בחזרה על הבשר פרוס לשרת מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
10
בסיר קטן מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את הזרעים וטוסט במשך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
11
מוסיפים את השמן, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים 5 עד 6 דקות. השמן יהפוך כתום בהיר. מיד להסיר מהחום, מגניב ומתח. אחסן את השמן במיכל זכוכית במקרר. השמן ישמור במשך כמה חודשים.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
דַק-דַק-